Ring allerede idag og få en yderst konkurrencedygtig pris
​på din maleropgave - Telefon: 40 79 42 09

Maling af lejlighed og hus for private og foreninger

​Hos AM-Malerteknik tilbyder vi maling af lejlighed og hus for private, udlejere og boligforeninger i blandt andet Vejle og Horsens. Maling af lejlighed og hus kan ske i forbindelse med renovering, salgsklargøring, fraflytning og lignende. Vi kan for eksempel male vægge, paneler, lister, lofter, døre, vinduer og låger.

Vi opsætter gerne filt og spartler ved maling af lejlighed

​Maling af lejlighed og hus gælder naturligvis alt, der kan males, men vores arbejde består typisk af spartling af gipsplader, pudsning af vægge, tapetsering med rutex, glasvæv og glasfilt, maling af vægge og lofter samt lakering af fodlister og dørkarme. 

Det kan også være maling af køkkenelementer og garderobeskabe. Alt malerarbejde har interesse, og ingen opgave er for små.

Maling af lejlighed eller et hus sker naturligvis i absolut højeste kvalitet til yderst konkurrencedygtige priser, og det er altid med flot finish. Kunderne skal altid være tilfredse, så de forhåbentligt vil anbefale os til deres familie, venner og bekendte. Med vores 10 års erfaring kan vi garantere, at du bliver glad og tilfreds med resultatet.

Få gode råd og et uforpligtende tilbud på maling af dit hjem

​Du er velkommen til at få et uforpligtende tilbud på maling af lejlighed eller hus, ligesom vi gerne giver råd og vejledning i valg af materialer og produkter.

Du kan kontakte os hos AM-Malerteknik på telefon 40 79 42 09 eller på e-mail: am-malerteknik@live.dk for at aftale nærmere.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

Ønsker du at blive kontaktet ang. et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen herunder og så ringer jeg dig op hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malermester Anders Mikkelsen​

HVEM ER VI?

​AM-Malerteknik

CVR: 34450064

KONTAKT OS

FIND VEJ

​Smedevænget 21

7323 Give

HÅNDVÆRKER.DK