Ring allerede idag og få en yderst konkurrencedygtig pris
​på din maleropgave - Telefon: 40 79 42 09

AM-Malerteknik - områdets nye malermester!​

​Pr. 1. maj 2012 fik lokalområdet en ny malermester, idet 27 årige Anders Mikkelsen fra Kollemorten startede sit eget malerfirma, AM- Malerteknik op. 

Over 10 års erfaring i malerbranchen

Med 10 års erfaring i malerbranchen, bl.a. fra jobs som malersvend i Vejle og Jelling, følte Anders Mikkelsen, der er udlært i Vandel hos malermester Jens Madsen, at det var tid til at stå på egne ben. For 4 år siden flyttede Anders og hans hustru Heidi til Kollemorten, hvor de i dag sammen har en søn på 1 år og en datter på 3 og dermed er en aktiv del af lokalsamfundet. Heidi arbejder i Børnehuset i Skibet som pædagogmedhjælper.

Ingen svær beslutning

Jeg har gået et stykke tid og haft lyst til at tage springet som selvstændig. Da en del af mine kolleger bakkede mig op i beslutningen, og jeg samtidig havde en del forhåndsopgaver i ordrebogen, var det ikke så svært at tage beslutningen, fortælle Anders Mikkelsen, der kører AM-Malerteknik som en klassisk én-mandsforretning med malerarbejde om dagen og administration, fakturering og kundebesøg om aftenen.

Laver alt klassisk malerarbejde

AM-Malerteknik udfører al klassisk malerarbejde – for såvel private som erhverv og boligforeninger. Rent fagligt dækker Anders Mikkelsen meget bredt lige fra renoveringsopgaver til maleropgaver i nybyggeri, hvor han eksempelvis har en spidskompetence i fuldspartling af nye gipslofter. På Anders’ hjemmeside www.am-malerteknik.dk kan du finde en masse info og læse referencer fra firmaets opgaver.

Gået over al forventning

Man må sige, at det er gået over al forventning med mit nye firma. Jeg har haft godt travlt allerede fra dag ét, og jeg er jo faktisk også den eneste malermester her i Kollemorten og Vonge, så jeg føler da også, at der var brug for mig her i området, fortæller Anders Mikkelsen, der logisk nok har mange lokale opgaver, men som også får vist den nye firmabil frem i trekantsområdet, ja, selv i Odense har AM-Malerteknik været på opgave. Anders har også et tæt samarbejde med en kollega i Tørring omkring de lidt større opgaver.

Godt for familielivet

Udover at jeg rent forretningsmæssigt har fået en god start, har mit skifte til at have mit eget malerfirma også betydet en meget større fleksibilitet for familielivet. Jeg kan nu ’skemalægge’ afhentning af børnene i børnehave osv., og det har været en lettelse for os, fortæller Anders Mikkelsen, der uden at tøve kalder beslutningen om at blive selvstændig for det helt rigtige valg – for både ham og familien.

Ikke bange for at arbejde ekstra timer

Når man starter op som forholdsvis ung mand med eget malerfirma, ligger der klart nok en masse benarbejde foran én mht. at få etableret firmanavnet. Derfor har Anders også valgt fra starten af, at han ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af sit arbejde. – Tingene skal være tip-top i orden, der skal laves en flot finish, og man skal som nystartet heller ikke være bange for at arbejde lidt ekstra timer i forhold til de mere etablerede konkurrenter – og så gælder det om at give kunderne nogle gode tilbud, de simpelthen ikke kan sige nej til, understreger Anders Mikkelsen, der eksempelvis kører med 25 % tilbud på al maling i en begrænset periode.

Rigtig godt at se nye, unge initiativrige mennesker tage springet til at blive selvstændige med succes. I en tid fyldt med negative ’krisehistorier’, er det livsbekræftende at løbe ind i en driftig ung mand som Anders. Godt gået, hr. Mikkelsen!

Hoff

HVEM ER VI?

​AM-Malerteknik

CVR: 34450064

KONTAKT OS

FIND VEJ

​Smedevænget 21

7323 Give

HÅNDVÆRKER.DK